Followers

Sunday, September 18, 2011

Blackberry Galore

Zaman maklumat dihujung jari ni, dah macam-macam gadjet ada di pasaran, pengeluar produk memang berlumba-lumba sana sini. Kita yang pembeli ni jenuh dok ikut trend semasa. Fuhh! tak terkejar dik nun. Masa buat decision beli Ipad  2 dulu, ramai kenagkawan dok kata jangan beli dulu, Ipad 3 dah nak kuat..haiya...ku pikir-pikirkan..sampai bila mau tunggu, masa nak beli Ipad 1 dah suh tunggu Ipad 2, lama-lama apa pun tarak.

Sekarang ni dah macam-macam gadjet pun ada, bukan sekadar Blackberry Hanphone/Smartphone tapi ada juga BlackBerry PlayBook, BlackBerry Bold, BlackBerry Curve, BlackBerry Torch. Ish tak percaya, pi saja SINI. Macam-macam offer dah keluar, almaklum sebab barang baru bila nak diperkenalkan kepada orang ramai maka jualan muraha-murahan pun di jalankan. Kot-kot la ada sesapa yang berkenan sila-silalah.

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...