Followers

Sunday, August 28, 2011

Steamboat Antarabangsa at Harbour Place Port Klang

dalam keributan menyediakan persiapan hari raya, pada 27 hb tu sempat juga kami set satu gathering keluarga berbuka beramai. Keluarga pun bukanlah besar sangat tapi bila berkumpul bersama meriah juga jadinya.

Al kisah, hubby nak juga buat makan-makan ni, sememangnya setiap kali Ramadhan pasti ada sekali kamai makan keluarga di luar, kebetulan kali ni jatuh pada hari lahirnya. Alhamdulillah, syukur sebab dapat menjamu ahli kelaurga. Hubby kak-M kata ni pun sempena rezeki kenaikan pangkatnya baru-baru ni. Syukur sekali kali, Kami semua tumpang gembira.


Ha ! Nampak tu berasap-asap, Danish kata best la Daddy makan kat restoran ni buleh masak masak sendiri. hmmm yerla tu.  Memang enjoy mamat tu, siap grill telur, then rebus segala apa jenis makanan yang boleh. Di sini dia bagi pilihan samada nak tomyam atau sup, Memandangkan ada dua set maka amik lah dua dua sup dan tomyam. Yang penting cuma nak Mak Mertua kak-M tu merasa makan steamboat ni. Memang enjoy la sebab ada aktiviti sambil makan-makan.


hmmmm, enjoy sungguh depa ni, meleka dok grill udang, memang sedap weh, grill dengan butter, ala ala buter prawn gitu..hehe...


Kalau tak salah kak-M restoran ni pun ada di Bangi dan di port Klang ni adalah cawangan terbaru. Buffet Ramashan ni cuma RM23 per head kalau tak salah. Apap un you all boleh check sini.  Steamboat Antarabangsa

2 comments:

indah.com said...

makan sakan nampak.ramai tu

Emma said...

biasa-biasa jer, keluarga pun kecik

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...