Followers

Wednesday, August 10, 2011

Nak buat apa dengan RM10k ni?

Weh, geng, kalau korang dapat RM10k. Korang buat apa yek dengan duit tu? Masuk ASB, public mutual, tabung haji? atau apa. Atau mungkin juga korang haneymoon, vacation, atau membeli belah bagai nak rak? huh, banyak tu boleh buat dengan wang sejumlah tu. Kalau kak-M lah, mungkin nak reno rumah kot ..hehehe kasi meletop untuk keselesaan keluarga dan anak-anak. Tapi sapa pulak nak bagi kita wang sejumlah ini.Wah ingat senang ker buleh kutip-kutip tepi jalan atau tadah tangan ianya turun dari langit. Atau mungkin anda dapat masa hari raya nanti. Ha! Duit Raya Mari.

Kat SINI ada satu cara bagaiman korang boleh grab those RM10k. Tak susah pun, manatau rezeki korang kan? Ibaratnya duit terpijak gitu. Nestle produk ni buka pertandingan untuk mendapatkan design terbaru bagi produk dorang. Jadi apa korang kena buat ialah melukiskan sesuatu untuk diletakkan pada tin minuman Nestle tu. Boleh ker? Belum cuba belum tau kan. Sapa yang menang tu esok masok newspaper, bolehkan war-warkan blog korang sekali, hah sure trafic naik mencanak. hmmm amacam?

____________________________________________________________ 
Jangan lupa dapatkan hadiah hari raya anda di sini.
_____________________________________________________________
Berbuka bersama Nestle
_____________________________________________________________
Mahukan sesuatu yang cantik dan istimewa untuk mata anda?



No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...