Followers

Friday, August 12, 2011

Memang Setan la dia

You all ada baca hari cover page Harian Metro hari ni, kes pompuan 32 tahun kena rogol dan simbah asid tu. Kak-M memang tergamam baca. Memang binatang orang macam ni, tak der hati perut, golongan syaitan yang direjam, hah amik ko.

Jadi kita semua pompuan-pompuan ni kena selalu hati-hati ya, pi mana-mana pun kena pandang keliling, ada orang ikut tak, or suspect ke sesuatu cepat-cepat amik tindakan wajar bagi menyelamatkan diri. Yang dok sorang-sorang tu lagi lah kena tambah hati-hati. Kita tak tau nasib apa bakal menimpa kita. Kalau naik kereta tu check dulu depan belakang, manatau tetiba tengah-tengah jalan ada pistol terjojol kat belakang leher, rupanya ada orang jahat dan masuk menyorok kat tempat belakang. ishhhh gerun kan. Okeh kot-kot you all nak baca berita lanjut boleh on METRO today.

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...