Followers

Monday, August 15, 2011

Mega Sale! Jom Serbu!

Tahun ni Aidil Fitri jatuh dalam bulan September, memang kena sangat dengan time mega sale dan karnival beli belah yang menjadi acara tahunan sejak dua menjak ni.  Tahun ni pula kakitangan kerajaan dapat bonus setengah bulan gaji. Apa korang dah check ke account masing-masing. Ada tak? Depa kata tengah bulan dapat. Weh... sakan lah depa ni shopping sana sini. Ni ada sale juga kat Ikea, baru baru ni kak-M pergi macam semut jer manusia, nampak manusia lebih dari barang yang dijual hahahaha. Pernah dengar tak ni, Klippan, Limhamn, Bekväm, Ordning, and Factum, hah ni semua produck Ikea lah, tak percaya? Sila rujuk SINI.

Kak-M sebenarnya memang peminat Ikea juga. Tapi lokasinya agak jauh dari rumah jadi jarang-jarang kesana, kalau pergi pun memang dah ada plan nak beli sesuatu yang telah di rujuk dari katalog Ikea terlebih dahulu.


No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...