Followers

Sunday, August 7, 2011

Hadiah hari raya


Wah baru 6 hari berpuasa dah cerita cerita pasal hari raya pula. Kalau pi shooping mall, jenuh lah hamper hari raya sana sini sinun. Kat kedai-kedai kecik pun apa kurangnya, bersusun hamper raya. Kalau dia sedekah barang satu dua untuk kita syok juga kan!

Nih ada hadiah raya untuk you all sana! Mau ka? amik lah free jer. Tapi kak-M dah baca kat SINI. Dah ada syarat-syaratnya pula. Nak dapat hadiah pun kena ikut syarat tau. Ikut suka lah sapa nak amik, tak mau sudah. Tak berdosa pun kalau tak amik. Tapi dah orang yang bagi free kan, amik jer lah. Tak gitu?

_____________________________________________________________
Jangan lupa dapatkan hadiah hari raya anda di sini.
_____________________________________________________________
Berbuka bersama Nestle
_____________________________________________________________
Mahukan sesuatu yang cantik dan istimewa untuk mata anda?

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...