Followers

Thursday, August 18, 2011

Golden Churn lagi! Hadoiiii, apa kes ni?

Kes mentega Pure Creamery Golden Churn ni masih tak habis-habis lagi, ish, hari-hari pun dok baca cerita dia. Mujur selama ni kak-M guna ButterCup jer,,harap-harap selamat dan halal sepanjang masa. Ada ke you all visit or beli groceries kat mana-mana mart. Dah check ker kat bahagian sejuk beku tu, alah kat area cheese, Bliss, butter segala. ada jumpa tak Golden Churn. Hah! Jangan terperanjat, masih ada yang bercampur tau. Depa ni memang tak buleh harap, bila dah di sahkan ada DNA babi automatik lah jadi haram dan segerakan pindahkan ke Non Halal area kan. Hadoi. Jadi apa kata survey? You all boleh baca kat SINI juga yek.


3 comments:

adlina said...

sekarang ni byk plak benda2 yg xhalal..takutlah

Emma said...

kena sentiasa berhati-hati

indah.com said...

MACAM2 IKLAN depa buat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...