Followers

Sunday, August 7, 2011

Ashraf Muslim nikah di Mekah

Bukan lagi breaking news adik adik, kakak-kakak dan abang-abang. Rasanya semua orang pun kenal kot dengan artis yang popular sebagai Ustaz Amirul ni. Ashraf Muslim kini bergiat aktif sebagai pengamal perubatan Islam. Alhamdulillah bagus juga tu. Selalu kak-M dok nengok dalam rancangan Nasi Lemak Kopi 'o' at TV9. Baguslah kalau ada perintis mudah macam ni.


Rasanya baru saja kak-M tengok Ahsraf bertunang yang juga ditayang melalui TV9, dah hari ni kita baca nak pun nak nikah. Mereka telah mengambil keputusan untuk nikah di Mekah pada 1 Syawal tahun dan Ashraf dijadualkan akan berangkat ke sana pada 17 Ogos ini dan akan mengerjakan umrah terlebih dahulu. Dah jadi trend yer artis nikah di tanah suci. kalau dulu kita lihat Datin Umi Aida. Esok lusa sapa ler pula. Apa pun diucapkan semuga jodoh Ashraf dan bakap isterinya itu Dayana berpanjangan ke ahir hayat.

Selamat mendirikan rumah tangga buat Ashraf dan Dayana. Tahniah! dari kak-M sekeluarga.

_____________________________________________________________
Jangan lupa dapatkan hadiah hari raya anda di sini.
_____________________________________________________________
Berbuka bersama Nestle
_____________________________________________________________
Mahukan sesuatu yang cantik dan istimewa untuk mata anda?

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...