Followers

Friday, June 17, 2011

Proton IXORA

Yeay!!! Keluar lagi iklan ni. Ada sesapa ke kat sini pengguna tegar kereta Malaysia. Bagus!!! Malaysia Boleh!. Tapi jangan tak percaya kalau masih ada yang secara terbuka memperlekehkan kereta buatan Malaysia ni. Itu kiranya sia-sia saja jadi rakyat Malaysia..ahahahah...depa tatau yang sebenarnya banyak kebaikan mengunakan produk sendiri ni.


Kali ni kita bercerita sket tentang kereta Proton Ixora neh. Kereta ni kira dalam kumpulan MPV lah. Boleh masuk seramai 6 orang, ada juga yang panggil 6 seater car. Ada yang berpendapatan rata rata kereta buatan Malaysia ni tak selamat, mudah kemek bagai bila kemalangan. Ish ! betui ka..Sesungguh ianya adalah fakta yang salah. Tak percaya juga..hmmm cuba lihat sini IXORA. Sememangnya ia lengkap dengan ciri keselamatan. Walaupun saiznya yang agak besar tetapi sistem breknya juga memang mantap


Hmm apa lagi yang tak percaya..semuanya hebat tentang kereta ini....tok sah citer panjang jom kita saksikan screen play tentang IXORA ini. Cuma click saja sini  IXORA



2 comments:

Nurul Jannah said...

suke kete ixora ni :)

aku budak gunung said...

impian nak beli persona =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...