Followers

Thursday, June 2, 2011

Cuti Sekolah dan kisah Kungfu Panda

Well, cuti sekolah datang lagi, budak-budak ni dah balik kampung 2 hari pasti dok telefon suruh pi amik sebab rumah nanny takder citer kartun, boring ahaahahah...Si Abang tu daddy dah bawa pi nengok Kungfu Panda last week. Nuha macam biasa ke taska dengan ahrmad Darwish. Tapi hari ni mummy kena bawa datang office sebab semua tak mo ke taska. Macam biasa pagi-pagi mereka dengan aktiviti mewarna.


Dah masuk jam 12.00 masing-masing dah mula merengek ajak makan. Abang cakap kat Mc.Donald now ada toys kungfu panda. waaaa memang cekap abang ni tahu tahu ajer. So kak-M pun bawa dorang ke McDonald tapi 'take away' sebab kak-M masih ada kerja di office yang perlu diselesaikan.







Sarah nuha mulut muncung sebab dia kata Kungfu Panda dia tak best.Aahahahah!..nasiblah nak sangat kan...apapun kena makan bubur tu dulu, Bila perut kenyang semua senang mummy nak siapkan kerja.



Alhamdulillah kenyang semua anak-anak mummy. Perut kenyang suka hati! Itu lah saja cerita hari ini..huhu

2 comments:

Cik Puan Tecik said...

bestnye tgk gelagat anak2 :)

MaMa AiNi said...

bestnya makan Mc D !!!..macam2 ragam anak2 !!..suke tgk dia org makan..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...