Followers

Friday, June 3, 2011

Balik Kampung

Yehaaaa! Syoknya esok nak balik kampung. Budak-budak ni kemain 'exited' lagi nak balik kampung. Pesan meeka jangan lupa bawa baju swimming. tahu saja dalam pekan Jitra tu ada swimming pool. Kak-M pun dah siap order lauk bagai nak bawa balik, ahemmm malam ni flinght kami jam 8.50 about 45 minit sampailah sana. Masa dok ronda ronda seksyen 7 semalam teingat pula nak beli tudung sket buat adik-adik kat kampung. Maka kak-M sempat singgah Alya Sarah kat sek-7 tu. Ok jugaklah tudung-tudung dia tu. Kak-M pun hangkutlah barang 6 helai buat orang-orang kampung sana nun. Sabar menanti ya wahai orang kampung. Ada 'sovenir' buat hampa semua..keh keh keh


1 comment:

MaMa AiNi said...

bestnya dapat balik kg!! selamat bercuti...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...