Followers

Wednesday, June 1, 2011

2011 Outstanding Paper Award

Alhamdulillah, entry kali ini bukanlah untuk menunjuk-nunjuk, Kak-M sekadar ingin berkongsi kegembiraan Kak-M menerima award dari Emerald Group. Article ini kak-M tulis bersama seseorang dari Universiti Malaya. Tak duga pun nak menang award. Apa pun kak-M sangat-sangat bersyukur di atas segala pemberian dan keberkatan dari Allah Taala.


Artikel ini adalah berkenaan status 'Facilities Management' di Malaysia dan cabaran serta strategies yang harus dimainkan oleh individu dan kumpulan yang terlibat dalam bidang ini. Proses membolehkan artikel ini dterima mengambil masa lebih dari 3 bulan. Sesapa yang berminat boleh google jer nama Kak-M tu.

1 comment:

indah.com said...

bagus ni untuk students

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...