Followers

Tuesday, February 15, 2011

Salam Maulud Rasul

Assalammualaikum
Sekali lagi tahun ni kita rai sambutan hari keputraan Rasulullah a.s. Hari ni 12 Rabiulawal adalah hari kelahiran nabi junjungan kita Muhammad s.a.w. Kalau ikutkan sejarah Islam macam2 berlaku dalam bulan Rabiulawal ni. Jadi hampa semua buat apa hari ni. Ikut perarakan ka? Kak-M? dak eh, kak-M balik rumah mak mertua nun kat Klang.  Maklumlah, menantu terbaik..kui kui kui. Pastu kluaq makan kat Chicken Rice Shoppe sebab mak mertua teringin sangat nak makan Pie ti ke apa tah. Elok dok sedap makan, si abang ni termuntah plak, seperiuk..hadoi....hancus nikmat keenakan nasi ayam tu, 20 minit Kak-M dok urus cuci dia kat toilet, siap dok tunggu kat hand drier nak keringkan seluar dia yang dah basah tu..huh...pastu balik singgah GM, the wholesale city dekat depan jusco bukit tinggi tu. Sekali anak dara tidoq pula, akhirnya balik macam tu saja.

3 comments:

Cik Yana said...

Salam Maulidur Rasul :)

nanne_manja said...

kesian abang..tak sihat ke??muntah-muntah tu...nie dah ok ke?

Emma said...

dah ok dah, dia selalu macam tu, alergic laktosa mungkin, banyak sangat minum milo n susu...la ni doktor kata hanya boleh minum yakult atau air masak..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...