Followers

Tuesday, February 8, 2011

Great Deal!


Pagi ni, mobile phone kak-M buat hal pula..dulu incik suami ada cakap jenis tu memang ada problem, tapi lepas kak-M dah beli dan guna baru dia cakap. Nak tak nak kena lah kak-M guna seadanya. Tapi bila dah banyak kali call tapi orang sana tak dengar kita cakap kak-M pun mulalah naik hangin dan usha2 la mana-mana deal yang bagus. Then kak-M jumpa offer dari Celcom ni agak menarik lah juga. Especeially broadband dia tu, kebetulan lately broadband kak-M pun buat hal. Kejap ada line kejap tak der....hadoi.....cuba korang tengok SINI...n apa pendapat korang..ok ker? or ada tempat lain yang lagi best?

4 comments:

LanaBusyBee said...

kak m pakai hp jenis apa? blackberry ek? bb ni ramai yg pakai kt opis atun ni ha, tapi x sampai setahun mesti prob huhu, sbb tu atun xsuka nk pki bb..celcom ok je kak..atun dh 3 tahun pakai celcom..tapi kt broadband dia tu mcm lembap sket huhuhu

Emma said...

akak pakai Nokia E5 dik, abang bagitau kawan dia guna baaru seminggu hantaq balik repair kat nokia service, DUA orang kawan dia having the same problem. Hadoi..sangat mencemaskan....broadband celcom lembab ka? kena amik yang mahai tu ok kot no?

LanaBusyBee said...

a'a kena amek yang harga rm98 atau lebih, baru ok..tapi maxis mmg besh,yang murah pun laju, tapi asek full koata ja huhu, kena amek mahai sket dlm rm100 lebih, mmg sgt besh, laju ^^...

kadang2 kena tengok tmpt gak, ada sesetgh tmpt maxis laju, celcom x, ada yg celcom laju, tapi maxis x huhuhu

+akufobia+ said...

nice la yang ni.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...