Followers

Monday, February 7, 2011

Cube Apartment



sumber Wikipedia

Sedar tak sedar dah kul 1 tengahari, telepon la kawan nak ajak lunch rupanya depa semua dah keluar..aduhh..kelaparan kak-M hari ini. Dok dalam office ni kak-M dok belek2 album lama maka kak-M terjumpalah gambar di atas. Korang tahu tak kat mana bangunan tu..ehehehe...unik kan. Nama bangunan tersebut ialah Cube Apartment dan terletak di Rotterdam, Holand. kak-M dah sampai sini. Memang sangat teruja dengan senibina bangunan ni. Terbayang macam manalah keadaan di dalam bangunan yang macam dadu ni.

Ini buktinya kak-M n Family dah sampai sana. Ada rezeki nak juga sekali lagi kesana. Owh! teringat kak-M pada si comel FERRIS yang diculik bapanya itu. Kat sini lah dia sekarang. Mana lah bapanya sorok dia.

9 comments:

shida saje said...

sgt unik kak-M =)

Yellow LEOpard said...

wahh..so dlm nye tu mcm mane? tak tengok ke?

Eyqasara said...

cantik la.. 1st time tgok... :)

fadelbinggo said...

sweet

nanne_manja said...

nak beli buku pasal ferris...sedih plak rasanya bila baca ringkasan citer kat website mama ferris...

nanne_manja said...

by the way,cantik bgnn yg ko snap gbr tu...awat muka tak berapa nak nmpk???

Emma said...

Nanne Manja: Beli lah novel tu nani, sambil menderma untuk Elis Mokhtar. aku rasa e-hubby dia tu psiko lah...

Anna Suzana said...

unik dan dalam dia luas tak ni first time tengok ni ...

Emma said...

dalam tu macam ruang biasa lah..apartment dan ada compartment. Kak-M tak dapat masuk sebab tak der sesapa yang kak-M kenal tingal kat situ.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...