Followers

Friday, February 11, 2011

Conference

Fuhhh...very tiring kak-M dua tiga hari ni, nak buka blog pun tak dan, but alhamdulillah masih ada yang sudi menjengah walaupun tak dak entry baru. Terima kasih banyak2 kepada yang datang melawat tu. Jasamu ku kenang, InsyaAllah kak-M akan membalas lawatan.
 Hari Khamis tu kak-M kena hadir ke conference bukan kak -M jer tapi semua staff. Wah cuba korang bayang dewan baru yang kapasiti 4000 orang tu penuh. Memang ramai la yang datang. Pagi petang kak-M di conference tu dan menikmati keindahan Dewan Baru yang sangat cantik dan canggih.

4 comments:

nanne_manja said...

gigih kawan aku nie..kipidap :D

indah.com said...

memang letih lah kalau sehari suntuk

indah.com said...

comment melalui indahkhabar.com
tah leh.payah sikit

RuSh D said...

wah nampak mewah jer tempat tue..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...