Followers

Tuesday, February 1, 2011

Beg Tangan atau Kasut

Assalammualaikum

Kalau semalam kak-M kata pejabat dah sunyi apatah lagi hari. Macam mana pun kak-M tetap bersemangat kerja. Masih ada masa curi-curi update blog. Pagi ni masuk office lewat sedikit sebab bawa baby untuk injection. Lepas hantar ke nursery baru lah dapat semak semua kerja-kerja yang belum selesai.

Teringat Kak-M beberapa minggu lalu, seorang otai kat office ni buat survey Beg atau Kasut..hahah ntah ler kenapa dia buat survey tu...kalau diberi pilihan begitu, kak akan pilih beg tangan sebab kak-M tak kisah pun kasut macam mana asalkan selesa.

Kenapa Beg Tangan yang dipilih. Terus terang kak-M bagitau yang kak-M tak der pun beg tangan brand-brand hebat macam coach, burberry bagai tu....paling hebat pon Liz Claiborne ajer..tu pun beli murah2 masa dok England dulu tu. Kak-M mahukan beg tangan yang besar, spacious dan ada banyak compartment....hahah sebabnya sebagai isteri dan ibu bekerjaya nih, haruslah macam-macam benda akan berada dalam beg tu. Sebab tu beg tu kena besar. Biar tak mahal atau tak der nama pun tak pa...asalkan cantik dan besar.. kalau kalian bawa beg harga RM5k pun korang jer yang tahu rega beg tu kan..heheeheh//orang lain tak tau pun..hahahah...la ni pula macam-macam imitatin dah...kalau LV tu jenuh dok lelong kat padang besar nun....GUCCI apatah lagi...jadi tepuk dada tanya selera..jom tengok apa yang ada dalam beg kak-M neh...heheheh ala-ala citer Fuhhhh!! yang dok selongkar beg artis tu....ehehehe..

Ini kira masa bekerja, kalau berhari keluarga, ditambah lagi dengan botol susu, wet tissu, small towel, nappy..heheheh..tu la pasal kena ada beg besar...dan Kak-M paling tak suka bawa beg banyak-banyak bila jalan-jalan.....

5 comments:

indah.com said...

banyak tu

indah.com said...

la dah tukar ke www.indahkhabar.com

Nurul a.k.a Riko said...

Ahkak suka kedua-duanyer sekali. Handbag pun ahkak suka...kasut pun ahkak suka. Bulih gituk? he..he..he..

Ahkak suka handbag cz leh tukar2utk menjaga handbag dari lunyai. Peh tu..kasut pulak...mmg giler kasut...he..he..he.

BellaBasri said...

kak m...
dua2 like!!hehehe

Norfa said...

suka dua2 skali.. tapi lebih suka lagi beli bag.. hehe kasut tu bila dh lenyai baru beli lain

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...