Followers

Monday, January 17, 2011

My new assessory


Entry ni saja suka-suka nak share my new assessory, biasalah kan orang pompuan ni suka benda-benda macam ni. Sebenarnya memang dah lama mencari tapi tak expect pon barang yang exclusive macam ni. Tag nama/name card saya tu dah berpuluh cover silih bertukar. Dan akhirnya saya telah mendapat sesuatu yang sangat saya puas hati. Dengan harapan ianya akan tahan lama la selepas ini. Jom tengok apa yang saya maksudkan.



Cuba lihat perbezaan dulu dan sekarang. Sangat berbeza kan..hahah tentulah dulu punya cuma plastik murahan pemberikan percuma ketika menghadiri seminar. Yang terkini ianya dari COACH.....:) terima kasih tak terhingga kepada dik nun Cik Norish yang sudi pegi kali kedua untuk saya..hehehehhe...sib baik ada lagi kan.....

*** sekali sekalia bagi rewards kat diri sendiri apa salahnya kan:)

2 comments:

Sweetlilpumpkin said...

ayooo giler cun wooo... pernah gak nak pakai camtu tp tak sheshuai plaks ngan status kuli kami nie...ehhehehe

indah.com said...

letgo perabih dak ka.barang2 cantik2

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...