Followers

Sunday, June 2, 2013

Mandi manda di BGRC


Wah terserlah keceriaan di wajah memasing. Kemain lagi anak mommu..semua enjoy. Dapat terjun kolam kira habis cerita..tak makan pun tak per. Hari pertama sampai Bukit Gambang Resort City ni mandi manda dalam kawasan apartment lah dulu. Lagipun dahnpetang sangat nak ke Water Park..


Ok juga kat sini. Ada kawasan boleh main main pasir..bina kota pasir gitu.


Daddy jadi penunggu setia anak anak..heheh dok kat teoain saja melayan si Ahmad Darwish tu. Hhuh sangat seronok dia dapat mandi kolam.


Heh..joget lambak ke Abang..kemain bergaya lagi.


Paling best..bonda mertua memang relax habis nengok cucu cucu mandi manda dalam hembusan angin petang yang sangat nyaman.


No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...