Followers

Monday, October 31, 2011

Lagi-lagi Astro, baca je lah

Kata orang 'sharing is caring', sebab 'caring' lah kak-M nak sharing-sharing dengan you all. Hmm kempen terkini dari Astro ialah berkenaan BEYOND, Apa korang dah install ker the latest BEYOND from Astro nih, Kalau belum dan nak mencuba jangan tergesa-gesa, pi kat sini dulu baca betui-betui, ni ha kat sini jer cer klik BEYOND..eh hang dapat ker klik situ, kalau tak dapat cuba sini plak, BEYOND. heeeeeeeeee.


B'YOND ni pula bukan sebarangan tapi ianya adalah B'YOND IPTV bukan Beyonce yang dok tergedik-gedik kat stage tu..heheheh. Apa pula istimewanya IPTV ni, wahh hebat na teknologi sekarang ni, kalau tak sempat nak nengok movie kesukaan boleh saja rakamkan movie tu, ada kesempatan boleh play semula, huh sapa nak bagi hanya ada di Beyond sahaja. Mana korang nak dapat ni senang jer, cuma telefon la pihak Astro untuk menguruskan pemasangan. Bayaran..errrr ada ker kena apa apa bayaran cuba klik dan baca sini Beyond IPTV .

Lepas tu ada pula high speed broadband lagi, jangan tak tau 30mbps okeh, mana nak cari..la kan ker kak-M dah bagitau di Beyond IPTV lah dari Astro.

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...