Followers

Wednesday, November 30, 2011

Blackberry pulak dah

Sebelum kecoh-kecoh pasal Blackberry ni, meh kak-M nak promo sket. Ada sesapa kat luar anan nun nak beli broadband termurah di abad ini..hahahah starterpack cuma RM65 sahaja, pastu bulan-bulan cuma topup RM25, kalau nak guna topup lah kalau tak mo guna dok diam-diam...hmm sesapa yang berminat boleh lah hubungi kak-M di talian tertera atau email pun boleh di emmarinie@yahoo.com.



ok..gambar Blackberry kat atas tu Kak-M punya, hampa ada ker macam ni?  hahahah, itu pun suami terchenta hadiahkan, kesian bini dia guna telefon chokia..hahahah.. sebenarnya tak kisah pun kak-M ni telefon tu tajuk apa, Blackberry ka , strawbery ka..asalkan dapat call and sms pun dah cukup bagus. Selama kak-M guna Blackberry ni ada kot dua kali dah pergi repair dan 18 kali kena sembur dengan hubby..ahahahahh sebab katanya Blackberry tu telepon korporat bukan untuk buat baling-baling, campak-campak...Ya ampun, memang ya pun anak2 dok berebut main telefon tu. Yang terkini kak-M pegi tukarkan LCD screen sebab retak di campak Ahmad Darwish, aku dah terbang ala penjaga gol tu nak sambar, malangnya terlepas jua..hahahah..telefon melayang duit pun melayang. Yang bagusnya, apa sahaja kerosakan mesti boleh dibaiki. siapkan wang sahaja.


Kak-M terbaca di U-Mobile ada tawaran istimewa, kat SINI. Silap-silap dapat percuma. So sesapa peminat Blackberry boleh cuba di SINI. Well, kak-M akui ada yang tak sukakan blackberry ni sebab katanya macam-macam problem, yer lah namanya pon SmartPhone maka memang sangat sensitive, apa pun problem pasti ada penyelisaiannya. Kak-M sendiri pun memula rasa haishhh payah nak guna but lama-lama I fall in love with this Blackberry.

2 comments:

indah.com said...

segak2 nampak blackbeery nih

Emma said...

memang segak. setail gitu, padan la dengan rega mahai berdengung

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...