Followers

Friday, May 23, 2014

Bola Tampar...jom!

Bola Tampar??? Teringat kak M akan cerita Maero Attack suatu ketika dulu. Masa tu kak M kecik lagi baru darjah 6 rasanya. memang minat habis dengan cerita maero attack ni. Chun nama pemain bola tampar dalam cerita ini.

Kalau you olls ingat Chun ini yang hebat buat Sommesault Berputar. wahhhh terpusing-pusing bola tu


Minggu lepas, team kak M turun court. wahh kemain semangat we all. nama team we all ialah Maero Attac..kih kih kih...tak per kalah tu memang tetap dah tapi semangat berpasukan yang lebih penting


Kita orang dapat main dua game dan dua game pun kiraorang kalau. Mahu taknya soran g pun dalam team tu tatau main hahhah. udah ler tatau main, peraturan pun tatau dan nak kira markah pun tatau. Anyway we enjoy a lot. Sesekali hujung minggu dalam berkumpul main macam ni memang seronok.


Alooo siap order jersey lagi tau. sama kaler tu. hehe tu lah namnya semangat berpasukan. Sihatkan badan, tingkatkan stamina, itu yang lebih penting.



Hah Sempat lagi tu makcik ni buatkan RVC untuk geng geng dia.  
Main dua game cukup membuatkan kita pecah peluh ghuh memang bacsah lencun. Hari tu memang hujan lebat. campur dengan basah hujan lagi memang betul betul lencun kitaorang..hahha.


Ha look! We are in red. Kalau permainan tapi menang bergaya. Bravo team Maero Attack!

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...