Followers

Monday, September 26, 2016

The Fantastic Story at KUNDASANG SABAH - Episod 4


The Sabah Tea


Masih lagi dalam hari ke-2 di Kundasang. Memang sangat banyak tempat yang boleh kita lawat. Destinasi kami seterusnya ialah ke Sabah Tea. Agak jauh perjalanan ke sini dari Tagal Fish Spa. Tapi semua perjalanan kami melalui jalan-jalan dengan permancangan yang sangat menarik. Pemandangan yang indah dengan lerengan tanaman tea dan sayuran yang cukup menyejukan, tenang dan tenteram.


Ini adalah sebahagian ladang Tea Sabah yang kami kunjungi. Dapat pekena secawan dua tea kat sini cukup sudah meninggalkan kenangan yang sangat manis. Kat sini cuaca tidak begitu sejuk. Terasa juga bahang panas matahari walaupun kedudukannya di atas kawasan yang sanga tinggi.


Memang cerah terang benderang kat sini. Waktu ini dah pukul 1tengahari. Semua pun dan mula kelaparan. Bertahan dulu dengan tea Sabah ini sementara dapat makan tengahari nanti.



Dekat replica teko belakang tu ada orang letak-letak pedal lock kat situ.. ala-ala..EMMA WAS HERE..kih kih kih...macam kat luar negara nun.. akak tak letak pun pedal lock situ. elok duit tu buat beli tea Sabah ni...hehe


Nyaman kan? Memang tenteram sangat kat sini. jauh dari kesibukan kota. Cuma kalau suhunya lebih sejuk, akak percaya rasa teh pun lebih umpphhhh..hehe..

Okay ...akak berundur dulu ..nanti jumpa dalam Episod seterusnya. 



1 comment:

PAk JUSTAN DI BATANG said...

Hari ini saya ingin mengunkapkan tentang perjalanan hidup saya,karna masalah ekonomi saya selalu dililit hutang bahkan perusahaan yang dulunya saya pernah bagun kini semuanya akan disitah oleh pihak bank,saya sudah berusaha kesana kemari untuk mencari uang agar perusahaan saya tidak jadi disitah oleh pihak bank dan akhirnya saya nekat untuk mendatangi paranormal yang terkenal bahkan saya pernah mengikuti penggandaan uang dimaskanjeng dan itupun juga tidak ada hasil yang memuaskan dan saya hampir putus asa,,akhirnya ketidak segajaan saya mendengar cerita orang orang bahwa ada paranormal yang terkenal bisa mengeluarkan uang ghaib atau sejenisnya pesugihan putih yang namanya Mbah Rawa Gumpala,,,akhirnya saya mencoba menhubungi beliau dan alhamdulillah dengan senan hati beliau mau membantu saya untuk mengeluarkan pesugihan uang ghaibnya sebesar 10 M saya sangat bersyukur dan berterimakasih banyak kepada Mbah Rawa Gumpala berkat bantuannya semua masalah saya bisa teratasi dan semua hutang2 saya juga sudah pada lunas semua,,bagi anda yang ingin seperti saya dan ingin dibabtu sama Mbah silahkan hubungi 085 316 106 111 saya sengaja menulis pesan ini dan mempostin di semua tempat agar anda semua tau kalau ada paranormal yang bisah dipercaya dan bisa diandalkan,bagi teman teman yang menemukan situs ini tolong disebar luaskan agar orang orang juga bisa tau klau ada dukun sakti yg bisa membantuh mengatasi semua masalah anda1.untuk lebih lengkapnya buka saja blok Mbah karna didalam bloknya semuanya sudah dijelaskan PESUGIHAN DANA GHAIB TANPA TUMBAL

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...