Followers

Thursday, August 6, 2015

Inikan Raya

Isk isk isk tak habis habis kan raya..huh..memang gempak tahun ni. Di pejabat kak M dianjurkan Majlis Hari Raya dan setiap Jabatan perlu sediakan menu masing-masing. Kak M dan geng-geng sepakat sediakan menu Middle East dan pastinya ada Nasi arab di situ..hehehhe

Maka kami pun membahgiakan tugas masing masing. Dan pastinya kak M pilih untuk masak nasi mendhi..phewww 5 kg okay. dan Alhamdulillah bagus sangat kejadiannya.

Kawan-kawan yang lain pula sediakan salata, salad, serta ayam golek. hah then makanan kering macam kurna, buah zaiton kekacang dan lain-lain kami beli aje di Mahnaz kedai yang menjual barangan dari Middle east.

Selain tu majlis ini juga turut diadakan pertandingan antara jabatan. Dan Paling best, Jabatan kak M yang menang yahoooo.. rasanya terbayar segala kepenatan. hahha

Jom layan gambar sepanjang majlis berkenaan.


seperti dalam rumah aje...but the concept is Middle east..ala-ala khemah orang badoien gitu


jemput semua menjamu selera ya




ha...best tak? arab owh arab la...


ini selepas kami diumumkan sebagai pemenang..yeay! everybody are happy


dah menu yang sungguh mantoppp



No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...