Followers

Sunday, May 17, 2015

PRO-TF from 4LIFE Transfer Factor

Sinar Baru utk "Look Good Feel Good" raya ni!
Makan Makan Makan
Tapi semua di bako!
Amacam , best tak?
Fat & Calorie Burning!
Bukan itu je Tapi boleh juga Tingkatkan Imuniti!
Hanya Minum !
Makan , Lps Tu Minum Ni!
Lemak Lemak semua Mencair !
Lemak Jahat :464% dlm masa 3 jam!
Lemak Luar :103% dlm masa 3 jam!
Open For PreOrder!
Kurus dengan Makan!!!!



 Hanya Minum Protein Sahaja Dah Kurus
Lagi banyak Protein anda Minum @ Makan lagi CEPAT anda KURUS dan dptkan BERAT ideal anda Jangan percaya cakap saya tapi CUBA!
Kenapa PROTEIN sangat penting?
✅SEBAB 1:Protein perlua utk FAT BURNING
🔥Protein menyokong PEMBAKARAN LEMAK untuk semua golongan
Menurut Kajian :
PRO-TF Stimulates-
👉🏻103% Fat Burning from VISIBLE/SURFACe FAT up to 3 hrs
👉🏻464% Fat Burning from 'BAD FAT' stores up to 3 hrs
🔥Protein MENGENYANGKAN di antara waktu makan utama maka kita kurang mengambil 'Junk Food'
Menurut Kajian :
👉🏻PRO-TF REDUCE '62% HUNGER CRAVING' in 3 hours
✅SEBAB 2:Healthy MUSCLE GROWTH
💪🏼Protein bolehmembantu Pertumbuhan OTOT yg SIHaT untuk SEMUA kumpulan umur.
💪🏼Diet TINGGi PROTEIN > KARBOHIDRAT di kaji dapat Mengurangkan KESAN SAMPINGAN buruk yang berkaitan dengan ' AGE-RELATED ‪#‎MUSCLE‬ and ‪#‎STRENGTH‬ Loss'
( 2 Faktor Utama yg menentukan Quality Of Life kita masa Tua)
💪🏼Maka Protein adalah ESSENTIALSupplement di hari tua kita
✅SEBAB 3:Active LIFESTYLE GOALS
🚵WHEY PROTEIN boleh membantu kitaCapai ActiveHealthy Style
Menyokong Kesihatan GLUCOSE level, Sport PERFORMANCE dan 'LOOK & FEEL BETTER '
✅SEBAB 4:Protein MENYOKONG KESIHATAN 'MASS' OTOT & SISTEM IMUN
😎OTOT 'release' signal Molekul yang berhubung dengan Otak, Liver , Jantung dan banyak lagi organ , maka apabila LAGI sihat OTOT kita,Lagi sihat SISTEM IMUN kita
✅SEBAB 5:KOMPOSISI BADAN Yg OPTIMA
📍Protein SIGNIFIANTLY membantu badan mencapai KOMPOSISI tubuh di tahap plg Optima !
Ini adalah kerana, dalam sesetengah org yg TERLALU kurus , Protein dpt membantu tubuh anda utk Mendapatkan OTOT yg sangat Mantap

3 comments:

indah.com said...

Nampak macam bagus

Emma Marinie said...

Produk ni memang bagus, cuma harganya adalah sangat mahal.

IBU PUSPITA said...

Saya ingin berbagi cerita kepada anda bahwa saya ini IBU PUSPITA seorang TKI dari malaysia dan secara tidak sengaja saya buka internet dan saya melihat komentar ibu hayati yg dari honkong tentan MBAH KABOIREN yg telah membantu dia menjadi sukses dan akhirnya juga saya mencoba menghubungi beliau dan alhamdulillah beliau mau membantu saya untuk memberikan nomor toto 6D dan alhamdulillah itu betul-betul terbukti tembus,kini saya sangat berterimakasih banyak kepada MBAH KABOIRENG dan jika anda ingin seperti saya silahkan hubungi MBAH KABOIRENG di 085-260-482-111,saya juga tidak lupa mengucap syukur kepada ALLAH karna melalui MBAH KABOIRENG saya juga sudah bisa sesukses ini dan jangan mudah percaya kepada MBAH yg lain selain MBAH KABOIRENG karna saya juga pernah mengalami yg namanya dibohongin sama para normal yg lain,ini bukan rekayasa dari saya melainkan ini kisah nyata dari seorang TKI,jangan ada percaya klau ada yg memakai pesan ini klau bukan atas nama saya krna itu cuma bohan dan ini resmi saya yg menulis.Untuk yg punya rum erimakasih atas tumpangannya. KLIK _ GHOB _ 2D 3D _ 4D _ 6D _ DISINI












Saya ingin berbagi cerita kepada anda bahwa saya ini IBU PUSPITA seorang TKI dari malaysia dan secara tidak sengaja saya buka internet dan saya melihat komentar ibu hayati yg dari honkong tentan MBAH KABOIREN yg telah membantu dia menjadi sukses dan akhirnya juga saya mencoba menghubungi beliau dan alhamdulillah beliau mau membantu saya untuk memberikan nomor toto 6D dan alhamdulillah itu betul-betul terbukti tembus,kini saya sangat berterimakasih banyak kepada MBAH KABOIRENG dan jika anda ingin seperti saya silahkan hubungi MBAH KABOIRENG di 085-260-482-111,saya juga tidak lupa mengucap syukur kepada ALLAH karna melalui MBAH KABOIRENG saya juga sudah bisa sesukses ini dan jangan mudah percaya kepada MBAH yg lain selain MBAH KABOIRENG karna saya juga pernah mengalami yg namanya dibohongin sama para normal yg lain,ini bukan rekayasa dari saya melainkan ini kisah nyata dari seorang TKI,janan ada percaya klau ada yg memakai pesan ini klau bukan atas nama saya krna itu cuma bohon dan ini resmi saya yg menulis.Untuk yg punya rum erimakasih atas tumpangannya. KLIK _ GHOB _ 2D 3D _ 4D _ 6D _ DISINI

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...