Followers

Sunday, April 12, 2015

Sarah Nuha meet Hello Kitty


Sangat tak sempat nak update sekarang. Sibuk tahap gaban! 

cerita ni dah basi tapi nak letak juga sebagai kenang-kenangan anak cucu.
Masa cuti tahun baru cina yang baru lepas..hah dan masuk 2 bulan kot...kami konvoi kereta ke Johor Bahru. Ada tiga biji kereta semuanya, kira 3 famili lah.

Penginapan di JB lah selama 3 hari 2 malam. Destini utama ialah ke Puteri Habour untuk masuk Hello Kitty dan Bob the Builder...hehe...


Sebab ada anak pompuan sorang, kena le juga akak masuk bersama dalam Hello Kitty Section ni..lagipun tiket memang cover semua ni kan....wa...jadi kanak-kanak seketika gitu..heeeee..tapi memang insteresting. Apa yang paling best tak begitu ramai sangat orang, jadi takder lah beratur panjang nak masuk ke satu satu seksyen. 


Nuha masuk dalam rumah Hello Kitty ni. Heee setelah taklimat oleh pekerja tempat ni tentang sejarah Hello Kitty, then kami boleh jalan-jalan dalam tu sambil amik gambar..hehehe..sangat lah menarik, macam dok dalam rumah kartun dalam TV tu...


Ni dapur Hello Kitty..ko hado?


Hah.. katil pon mantap..Nuha posing jap kat situ.


sungguh empuk tau


Okay, wardrobe pula yang sangat pinky!

itu aje...korang yang ada anak anak pompuan, elok gak visit sini...mak budap pon syok terlebih..hehe

3 comments:

Malinda said...

assalamulaikum...salam singah
penah pegi sekali dulu tapi tak masuk rumah hello kitty ni cuma masuk the little big club je, inshaa Allah tunggu izara beso sikit nak pi terjah sana lagi sebab nampak menarik....

Emma Marinie said...

memang sangat menarik...

IBU PUSPITA said...

Saya ingin berbagi cerita kepada anda bahwa saya ini IBU PUSPITA seorang TKI dari malaysia dan secara tidak sengaja saya buka internet dan saya melihat komentar ibu hayati yg dari honkong tentan MBAH KABOIREN yg telah membantu dia menjadi sukses dan akhirnya juga saya mencoba menghubungi beliau dan alhamdulillah beliau mau membantu saya untuk memberikan nomor toto 6D dan alhamdulillah itu betul-betul terbukti tembus,kini saya sangat berterimakasih banyak kepada MBAH KABOIRENG dan jika anda ingin seperti saya silahkan hubungi MBAH KABOIRENG di 085-260-482-111,saya juga tidak lupa mengucap syukur kepada ALLAH karna melalui MBAH KABOIRENG saya juga sudah bisa sesukses ini dan jangan mudah percaya kepada MBAH yg lain selain MBAH KABOIRENG karna saya juga pernah mengalami yg namanya dibohongin sama para normal yg lain,ini bukan rekayasa dari saya melainkan ini kisah nyata dari seorang TKI,jangan ada percaya klau ada yg memakai pesan ini klau bukan atas nama saya krna itu cuma bohan dan ini resmi saya yg menulis.Untuk yg punya rum erimakasih atas tumpangannya. KLIK _ GHOB _ 2D 3D _ 4D _ 6D _ DISINI












Saya ingin berbagi cerita kepada anda bahwa saya ini IBU PUSPITA seorang TKI dari malaysia dan secara tidak sengaja saya buka internet dan saya melihat komentar ibu hayati yg dari honkong tentan MBAH KABOIREN yg telah membantu dia menjadi sukses dan akhirnya juga saya mencoba menghubungi beliau dan alhamdulillah beliau mau membantu saya untuk memberikan nomor toto 6D dan alhamdulillah itu betul-betul terbukti tembus,kini saya sangat berterimakasih banyak kepada MBAH KABOIRENG dan jika anda ingin seperti saya silahkan hubungi MBAH KABOIRENG di 085-260-482-111,saya juga tidak lupa mengucap syukur kepada ALLAH karna melalui MBAH KABOIRENG saya juga sudah bisa sesukses ini dan jangan mudah percaya kepada MBAH yg lain selain MBAH KABOIRENG karna saya juga pernah mengalami yg namanya dibohongin sama para normal yg lain,ini bukan rekayasa dari saya melainkan ini kisah nyata dari seorang TKI,janan ada percaya klau ada yg memakai pesan ini klau bukan atas nama saya krna itu cuma bohon dan ini resmi saya yg menulis.Untuk yg punya rum erimakasih atas tumpangannya. KLIK _ GHOB _ 2D 3D _ 4D _ 6D _ DISINI

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...