Followers

Thursday, January 15, 2015

Rendang ayam dari Arabian Kitchen


Hah...lagi produk Arabian Kitchenbyang kak M cuba..semestinya pes rendang ayam..perghhh mantap! Memang sedap...cumaa
-
-
-
-

tak cukup ayam..uwaaaaa..tu pasal korang nampak sayup je ayam dalan rendang tu. Tapi sebab akak nak.masak juga maka ini lah jadi nya.


Sapa yang beli mai call atau wassup atau sms kak M di

019 2721076
at any time

Hanya
RM15 sahaja untuk sepeket yang boleh masak sekilo ayam atau daging



Dan ia sangat sesuai dikenakan dengan Nasi Yemeni Mendhi  juga dari Arabian Kitchen

Nasi yemeni mendhi boleh didapati dalam dua size

1/2kg RM17.00
1kg RM30.00

tapi
-
-
-
kalau beli banyakkkkkk kak M boleh je bagi diskaun...

ok kan?.

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...