Followers

Sunday, October 26, 2014

Yemeni Mendi..pes nasi arab paling istimewa

Assalam rakan rakan blogger.
bersiaran lagi kita di hujung minggu ni. Kak M baru selesai kemas  kemas dapur dah ready utk dinner lepas maghrib nanti. Menu hari ni biasa biasa ajer.



Kita dah masuk tahun baru hijrah yer. Moga masih belum terlewat untuk.kak M ucapkan salam Awal Miharam buat semua rakan blogger tersayang termasuk lah silent reader blog ini

Hari kak M nak maklumkan Arabian Kitchrn kini dalam.usaha memasarkan produk terbaru mereka. Kak M yakin ramai dari pembaca blog ini dah hubungi kak M untuk beli pes nasi mensi Yemeni yg sangat istimewa tu. Heee  amacam sedap kan?

Kami ni Arabian kitchen akan mengeluarkan

1.Pes Ayam Merah
2. Sup waslah

produk ni akan mula dipasarkan pada bulan hadapan insyaAllah.

Jadi hubungi kak M tau kalau nak cuba produk baru ni. Kepada mereka yang nak tambah stok PesYemeni Mendhi boleh wassap atau hungi kak M di talian
0192721076..tak mahal pon...

RM17.00 utk.pek setengah kilo
RM30.00 utk pek sekilo

Terkini kak M dah pos ke Perak 2kg. Alhamdulillah selamat sampai.


No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...