Followers

Monday, April 14, 2014

Fenomena FROZEN

Tak sangka akak yang Movie Animasi ni sangat mempengaruhi jiwa kanak kanak. akak pun belum lagi tengok movie ni. FrOZEN namanya, dah lama tanyangan di pawagam.

bebudak ni pegi nontoh dengan Daddy di Pawagam Bukit Raja. Biasalah Mommy kena takecare of Ahmad. Mamat tu memang tak boleh bawa masuk pawagam..nanti semua dalam tu akan frozen hehehe.

anak dara Mommy hari hari dok dengar lagi FROZEN..let it go let it go...hah gitu ler bunyi nya dan Ahmad juga join the group . Balik sekolah jer  ledit go lesit go..wahhhh berjangkit jangkit yer lagu ni.


Dek kerana tak nak orang lain dok perli perli dia, dia pakai earphone jer dengar sorang2 lagu tu dari iPad. Hahahha..memang sungguh fanatik. Ada juga scene ikat shawl.mommy kat belakang leher ..ha kan..betapa minat dia dengan princess Alisa tu.

hey...lupa lak..kek birthday dia Febuary lepas pun memang gambar FROZEN ni dan memang dia yang pilih pun. 

Hah..lepas ni tatau le fenomena Animasi apa lak.

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...