Followers

Saturday, December 28, 2013

Lunch at Secret Recepi


Jarang juga kami nak masuk restoran ni. Sebab tak favour sangat dengan menu menu dari restoran ni.

Tapi dalam banyak banyak restoran yang ada kat sini. sR jer yang nampak macam agak tenang , bersih dan selesa jadi tutup mata masuk jer lah makan kat sini.


Memang sangat mahal la harga kat sini kan. Tapi pikirkan anak anak suka jadi tutupnmata jer lah. Nuha makan mini burger dan fries share dengan Ahmad.


Mommy pula orger mee curry share dengan Daddy. Memang sedap dan banyak pula tu. Memang sesuai sangat dua orang makan. Tu pun tak habis..


Amierul Danish macam biasa makan chicken chop la. Memang itu favorite dia. Licin tau.


Dah harga untuk menu lunch hari ini ialah RM86..heee..menang makan menang lah membayarnya.

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...