Followers

Friday, December 13, 2013

Charles and Keith Sale


Siang tadi sempat juga kak M shopping kat Setia City Mall. Al kisah termasuk ke kedai Charles and Keith ni. Opppsss.. sedang sale hokayy!

Sentap kejap mak dengan warna warni keindahan beg dan kasut kat sini. Jualan sehinga 50% tau..aduilah..mujurtak bawa duit byk, kalau idak memang hancus mak.memborong.

Apapun mak cuma beli purse sahaja berharga RM116.60...heee..santek kan. Purse ni sikit jer diskaun dia sebab new arrival kata juruju tu..hah tak kisah la kan sebb mak dah berkenan sangat. Memang lama dah mak dok cari purse nak gantokan purse mak yang dah sangat usang tu.

Huh..hari ni memang happy sangat dapat purse baru..yeay!

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...