Followers

Sunday, December 1, 2013

Alhamdulillah dah makin lega batuk saya.

Petang semalam kak M dihubungi sahabat lebih kurang jam 3.00 petang.
Rupanya dia nak beli 4Life TF Plus dari Kak M.

Sebulan yang lalu masa jumpa di Karnival Sukan anak anak, kawan kak M ni dah beli satu.Sebelum tu dia ada nampak kak M pos dalam FB produk ini. Tapi sebenarnya dia pun memamng dah tahu akan kewujudan produk ini cuma tidak pernah mencubanya. 

Sembang punya sembang dia tanya kak M berapa lama dah kak M consume 4life. Kak M pun ceritalah sejarah bagaimana kak M mula consume 4life ni. 

Rupanya dia pun ada masalah batuk berpanjangan maka dia berminat nak cuba. Kebetulan ada stok sebotol jer lagi memang rezeki dia lah waktu tu.

Semalam dia call katanya Alhamdulillau batuk dah makin lega jadi dia nak teruskan . Memang rezeki lagi sebab kebetulan order kak M sampai minggu tu jadi dia dapat terus.

Kak M pun suka sebab dapat tolong kawan unutk terus sihat.



Jadi jika ada sesapa yang berminat untuk cuba 4life TF plus ni jangan malu dan segan boleh contact atau email.jer kak M terus di 0192721076 atau emmarinie@yahoo.com.

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...