Followers

Monday, December 30, 2013

A Farmosa Waterpark


Macam cerita kak M sebelum ni. Waterlark kat sini sama jer konsep dengan mana mana water kat tempat lain. Jangan harap lah nak bawa makanan luar masuk sinia. Semua segala jenis pelampung memang sedia untuk kita sewa. Cabana pun ada tapi kami dok lepak kat kerusi batu bawah pokok juga.

Kot ada sesapa yang berhajat nak datang sini akak cadanagkan korang bawalah tikar mengkuang tu buat lapik boleh duduk ramai ramai kat tanah. Lagi best.


Semua kolam kolam pun konsep yang sama cuma figure yang lain ikut kretiviti depa lah kan. Kolam ni ada ombak gitu. Kalau bunyi siren maknanya ombak akan datang menghayun semua pelampung pelampuung tu. Mencabar jugalah nak kawal diri bila dipukulnombak dan kita berada atas pelampung tu.


Memang riuh rendah juga kat sini sebab kolam ni boleh memuatkan kapasiti yang ramai. Akak tengok dari jauh jera. Jadi pemantai gitu...he he he


Meleka dak Nuha melangut orang mandi. Masa ni semua dah ready nak balik.ke apartmwnt. Rehat sementara menanti event untuk malam pula.


Okay semua dah salin baju jom kita balik rehat dulu supaya malam ni lebih bertenaga untuk ke cowboy town.


Nantikan kisah seterusnya di Cowboy Town!

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...