Followers

Tuesday, October 29, 2013

Restoran Upin Ipin


Daddy Nak travel ke Melaka malam ni jadi ambil Momy dr office dan bawa anak anak makan malam dulu.

Jenuh dok tanya nak makan apa dan kat mana. Pusing punya pusing seksyen 7 akhirnya berhenti di Restoran Upin Ipin.


Wah! Betapa gumbiranya bebudak ni. Ahmad yang paling exited. Ke sana sini dia berlari seabab keliling dinding restoran ini penuh dengan gambar upin ipin.

Macam biasa Ahmad dan Nuha pilih untuk makan ayam gorwng upin ipin. Hah.ambik makan sorang seketui. Besar juga ayam tu. Memang kenyang ler kalau dapat habiskan seketul peha ayam tu.


Mommy dan Daddy cuma minum jer. Tak terasa lapar sangat cuma melayan vebudak ni nak makan. Tapi mommy order juga bubur ayam satu nak suap kakak dan adik takut depa tak cukup kenyang dengan hanya seketul ayam goreng. Tapi akhirnya bubur tu bungkus je bawa balik.


Abang Danish masih setia dengan chicken chop. Huh habis sepinggan dia makan..burppp kekenyangan. Harga makanan sini biasa biasa jer. Harga makanan kat shah alam ler kiranya nak kata mahal kedai lain pun macam tu juga harganya.

Tapi memang sesuai sangatlah kalau nak treat kanak kanak kat sini. Depa memang enjoy dengan suasana kekanakan restoran ini.

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...