Followers

Friday, October 11, 2013

my first visit to starbuck

Inilah julung kali kak M masuk cafe high class ni. Haha...kak M.ni bukan jrnis lepak santai trmpat mewah gini. Tapi hari ni ada member ajak keluar minum kopi katanya dia nak belanja.

Hokey I follow. Dan kami ke Starbuck di sesyen 9 Shah Alam. Kak M cakap kat member tu  hehe order lah apa apa yang patut..i follow..haha sebenarnya kak M tatau nak order apa.


Ni la kinuman yang bernama Frapucino, memang sedap dangat..ada rada kopi dan coklat . Hehe..memang jakun habis..huhu dan kawan kak M tu minum air yang warna hijau tu...ntah ler apa namanya. Then ada hati juga nak cuba snack kat sini jadi kak M minta cinnamon bread..yer kot namanya..haha..


Walla....memang sedap roti ni RM5..tak rugi order roti ni. Hihi....dah total semuanya Kak M punya bahagian lah dalam RM17.00 heem.ok la sesekali kan masuk tempat macam.ni.


No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...