Followers

Wednesday, August 21, 2013

Bedak Syiria

Bedak syiria pula....hee. kau ado?  Heee...dah biasa kan dengar bedak arab kokuryu dan bedakbtanaka myanmar..heee...ini kali pula ialah bedak syiria.

Adui..sama ja konsep dengan bedak arab tu. Kak M beli dari sepupu kak M. Ada sedara tu baru balik dari Mesir, cuti semester tiga bulan jadi pesan suruh belikan bedak ni.

Sebenarnya akak lagi suka bedak syiria ni dari bedak arab sebab casing dia ada kelas gitu..ada cermin dan bertutup sempurna. Dan cantik juga.

Sama kaedah memakainya di mana kita kena basahkan dulu sponge dia kemudian barulahsapu pada bedak dan sapulah pada muka. Memang muka akan namlak macam flawless and glowing gitu.

Tatau la ada ke tak nak jual di sini. Kakalu kokuryu tu memang ramai yg menjualkan dan sangat hot!..sekejap jer dah habis. Bedak syirianjinpun sama jer harganya dengan bedak arab tu.

2 comments:

Asyifa Mustaffa said...

Btul ler...nmpk lgi up to date dri bedak arab...

Emma Marinie said...

Yup, bedak arab memang lagi popular...yg ini masih belum ada nak jual, kebetulan sepupu bawa balik dari sana, terus cuba, best juga

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...