Followers

Wednesday, April 3, 2013

Chewable Citrus Cream

Minggu ni kak-M memang super dupper sibuk. Ya Allah aku bersyukur sehingga kini masih diberi kesihatan dan kekuatan untuk mengharungi kehidupan yang penuh mencabar ini.

Sebagai ibu, semestinya kita tak berenti memikirkan yang terbaik untuk anak-anak. Begitulah kak-M. Paling merisaukan bila mereka jatuh sakit. Tak keruan jadinya.


Semenjak ada Chewable Citrus Cream dari 4life ini tak perlu risau lagi. In Syaa Allah, anak-anak lebih kuat melawan penyakit. Rasanya pun sangat sedap. Paling suka sebab ianya mudah di bawa kemana sahaja. Masuk dalam handbag jalan lalalallala....hiiiii. Terasa nak, makan jer....bukan ajer kekanak, orang dewasa pun apa kurangnya, suka juga dengan rasanya yang berkrim tu.


Kalau ada sesapa terasa nak cuba, boleh jer sms kak-M di 0192721076 sementara stok masih ada. Jom sihat bersama 4life.

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...