Followers

Saturday, February 2, 2013

Bot ni mmg sangat laju




Hari kedua di Pangkor we all plan untuk sewa bot laju pusing pulau. This gonna be exciting experience to all of us. Bot ini disewa pada harga RM300 untuk 2 biji bot.Memang best sesangat. Laju tak terkira tapi kak -m tak dapat nak shoot banyak foto tskut terpelanting camera tu dalam laut...hehehe...mamat yang bawa boat ni siap kona baring lagi....menjerit mak...aiii takut weiii dibuatnya terbalik boat tu..ha sapa nak jawab kan....

Kami dibawa pusing ke tempat tempat popular sekitar kepulauan ini. Dan akhirnya singgah di suatu kawasan untuk snorkling. Wah selamba bafak jek depa ni terjun nan snorkling....mak ni jadi penunggu boat dengan Ahmad Darwish.

Habis snorkling kami ditinggalkan di persisiran pantai yang sangat cantik untuk mandi manda. Bebudak je la yg mandi. Kak m sekali lagi jadi penu ggu pantai pula....heeeee..well ok sini dulu ya update untuk Pangkor hari kedua..ada lagi nanti kak m sambung....nite you all






No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...