Followers

Friday, January 18, 2013

Sesungguhnya malang itu tidak berbau



Rasa trauma masih ada lagi ni.kejadian berlaku jam 5.00 petang tadi.kak m dalam perjalanan nak ambil anak dari sekolah. Masa kat simpang empat tu.t tu,tetiba sebuah motor dgn lajunya melanggar kereta kak m.Memang sangat terkejut.

Kak m turun dan nampak budak tu jatuh dari motornya.bila tanya dia cakap dia ok dia minya maaf dia salah katanya lagi motor break tapi tak makan. Ya Allah mujurlah tak patah ruk so ok dia pun kata tak payah pi klinik...menengokkan kereta kak m yang kemek ni kak m patah balik dah jumpa budak tu. Minta la duit nak repair sebab dia yg langgar kan. Dia xakap tak der duit budak sekolah. Rupanya lesen pun tak der.

Hai la bebudak ni, aku pun tatau nak kata apa catit jer no plate motor tu dan naik keter terus. Dalam hati masih dok pikir nak buat apa seterusnya.

Call hubby dah dia suruh report polis untuk claim insurance..hmmm dah nak malam pun maka esok le buat report...

2 comments:

LanaBusyBee said...

adoi la...wlupun kemek sikit, tapi hati rasa kemek kan bila tgk huhu..sabaq ja la kak m...dugaan

Emma Marinie said...

tu la h pasai...sungguh kemek hati ini

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...