Followers

Wednesday, December 19, 2012

Owh! So touching...

Malam tadi Nuha datang ke bilik tidur Kak-M. Nuha bagi sekeping kad pada kak-M.

"Mummy, ni ada kad istimewa untuk Mummy"

Pelik juga kak-M nak kata birthday kak-M lambat lagi, nak kata Hari Ibu pun dah lama lepas. Apa pun kak-M terima jer dulu.


" Wah! Cantiknya, Nuha buat sendiri ker?"

"Yer, semua kawan kat sekolah teacher suruh buat kad ni"


Ok, then, I understand, cuti sekolah ni macam-macam aktiviti dorang kat sekolah. Dri buat kad, kraf dan macam-macam lagi. Sejak dah pandai membaca dan menulis ni macam-macam dia bikin.

Anyway, thank you Nuha, Mummy love it so much. 

Maka bertambah ler lagi koleksi kad di bilik pejabat ku.


No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...