Followers

Sunday, November 4, 2012

Year End Give Away by alyajane.blogspot.com

Hahahha!, Ni kira dah mula angin join giveaway..kekekkekke. Tah ler sesuka hati pula buat entry ni. Meh baca apa konsep Year End Give Away.


  1. Buat lah entri bertajuk "Year End Giveaway 2012". Kalau dah disuruh buat entri so HARUSletak Banner Giveaway ni dalam entri tersebut.
  2. follow blog ini kalau sudi. tak paksa pun tapi amat digalakkan supaya nanti tahu tentang update semasa.
  3. tag lah kawan sebanyak mungkin yang anda inginkan supaya memeriahkan lagi Giveaway ni.
  4. dah siap entri publish la kan. jgn lupa linkkan entri anda kat komen entri ni ye. kalau link kan kat tempat lain tak dikira. maaf syg :)
  5. dah siap. taraaa senang kan?
  6. pemenang akan dikira melalui RANDOM.org so tiada istillah pilih kasih :D
  7. dan hadiah istimewa akan diberikan kepada TOP REFERRAL.......
Ha begitu lah kaedahnya, jadi sesapa nak join sila lah melawat


Jadi kak-M secara rasminya tag mereka-mereka ini;
 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...