Followers

Sunday, November 4, 2012

White Wardrobe

Hari ni memang santai jer kat rumah, semalam balik kejap rumah bonda tapi bonda nak ke Rawang jadi kami pulang ke Shah Alam petang tu juga. 

Dah janji dengan Nuha hari ni nak projek kema mengemas. Nuha pun kemain exited lagi. Huhuu! Memang mengemas sungguh, sampai sekarang pun tak habis lagi. Baru realize sebenarnya banyak sungguh kain baju kat atas ni sampai tak muar almari dah.

Jam 4 petang tetiba ada orang tekan loceng. Rupanya orang IKEA dah sampai deliver barang. My SIL rupanya ada beli wardrobe. owh! a beautiful white wardrobe. The two of them. Hubby ada kirim juga satu. Ikea stuff tu tolong pasangkan sekali, cepat kerja dorang dalam tak sampai 30minit siap depa pasang.




Ingatkan wardrobe ini nak letak baju anak-anak, rupanya baju bapanya..wakakkaka! Hello, dah masuk wardrobe ke TIGA okey..banyak sunggu lah baju pak hang. Aiseyyyy, penuh bilik dengan baju dia saja. Apapun operasi kemas baju diteruskan hingga jam 6 petang...chiowwwww.

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...