Followers

Tuesday, November 6, 2012

Photoshoot for excellent award

Hari ni  I melaram lebih...hihihi. Almaklumlah ada photo shoot kan. Heee. Kami bertiga hari ni, me and two of my friend, kemain beria bersiap lawa hari ni untuk sessi penggambaran tu. Lebih kurang jam 11.45 kami gerak dari office ke studio. Alahai, salah tempat memula tu,, pusing satu round lagi ke tempat yang betul. Mujurlah orang tak ramai. Jadi terus isi nama dan tengok cermin lebih kurang adjust sana sini dan shoot. Ini adalah untuk penerima Anugerah Khidmat Cemerlang yang akan di jalankan pada 17 DIsember ni. Heee, cemerlanglah sangat kan..Apapun Alhamdulillah, memang gembira bila kerja kita dihargai sebegini.

Balik dari studio singgah restoran kat sebelah tu beli makanan untuk lunch. Memula nak makan situ tapi member dah bawa bekal pula, jadi I beli lauk pauk dan nasi tapau untuk makan kat office dengan dia.

Jadi lunch hari ni simple simple jer, tapi memang puas hati, sedap gitu.



Psstttt! Masih ingat lagi dengan GA yang kak-M join tu...jom semak perkembangan semasa ...



dan


No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...