Followers

Saturday, November 3, 2012

My nephew, the lovely Idut

Akhirnya dapat peluang untuk bersama adinda tercinta dan anak buah sebelum berangkat pulang ke Shah Alam.

Adik kak-M datang jemput kak-M lebih kurang jam 1.00tgh bersama anak bongsunya Idut. Kemain bercakap lagi Idut ni. Tak berenti bercakap, Naik pening Ayong..Haaaa, yer lah budak nak membesar kan, macam-macam lah dia dok cerita itu ini.




Kak-M actually dah lunch di hotel, then ajak my sister singgah supermarket sebab Danish pesan suruh beli something untuk kawan-kawan dia seramai 25 orang sempena majis makan akhir tahun. Pusing punya pusing, akhirnya kak-M decide belikan Toblerone yang sebatang Rm2.00 tu, oklah ka, nampak presentable juga

Tak tau mana nak pegi, adik kak-M ajak lepak di Marry Brown, hee ok jugakan, lambat lagi flight kak-M tu jam 6.00 petang. Jadi kami pun duduk lah dalam Marry Brown tu sambil makan ayam goreng dan minum milo.

Lepas makan kami terus ke airport.....hujan pula waktu tu. dan masih agak awal, Kak-M cakap tak per lah pepandai ler kak-M duduk memana sambil browse internet ke kan...so thank you very much for the hospitality. Hope you see you guys again next time.

2 comments:

indah.com said...

Idud...kena ke dia la. Kentucky ke ?

Emma said...

Marry Brown...semua dia makan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...