Followers

Tuesday, November 13, 2012

Legoland free tikets

Taraaaaa! Rupanya memang benar lah kata kawan-kawan, berbelanja di Toy'r' us anda bakal menerima Tiket masuk ke Legoland for free...tapiiiiiiiiiiiiiiiii...

untuk kanak-kanak sahaja...hehehehhe, orang dewasa sila bayar ya....

A Touch of Love, A Touch of Life


Sebelum tu, meh sesama klik slogan di bawah ni....




Ini tiket kak-M dapat masa beli hadiah untuk anak-anak di Toy's r us semalam. Ada lima tiket free untuk kanak-kanak.. wahhhh bagus kan?

Kak-M pun tak tau ler bila boss free nak bawa anak-anak jalan ke Johor pula. Boss ni hujung tahun nak outstation ke India ler pula...aisey! Tak pe- tak per tiket tu valid sehingga March 2013. Semoga dapat ler bawa anak-anak ke sana. Kalau ikutkan kak-M tak pergi pun tak per sebab kak-M dah pernah masuk Legoland masa kat London dulu. Masa tu cuma bawa Amierul jer. Nuha dan Ahmad belum ada lagi. Memikirkan anak-anak ni lah macam seronok juga habiskan masa cuti mereka ke sana. Insya Allah kalau dah rezeki pasti ke sana juga.

Eh ada lagi ni, voucher RM40 dari Toy' r us..heeeee, tapi hanya valid selepas 1 Disember...owh! Mungkin sebab Christmast eve kot..Hmmmm nampaknya macam kena ke Toy' r us lagi lah gini...


No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...