Followers

Tuesday, November 6, 2012

Good achievement, well done!

Alhamdulillah, gembiran juga kak-M dengan keputusan peperiksaan akhir tahun Abang Danish ni. Kak-M memang tak pernah letakkan harapan tinggi pada dia. Apapun kak-M percaya 'he has done his best'. Memang kali ini kak-M notice dia banyak mengulangkaji. 

Kali ni cuma dua subject saja dapat C iaitu Bahasa Arab dan Spelling. Yang lain B dan A. Paling menyeronokkan ada 8A..heeee, gembira la Abang Danish sebab nak claim hadiah dari mommy kan? Well you will get your present soon. dont worry.

Balik tadi kak-M terpkasa bawa dia ke office sebab kak-M kena attend satu meeting penting untuk satu event yang bakal dijalankan pada hujung bulan ini. Abang Danish kak-M tinggalkan bersama kawan kak-M sementara kak-M meeting tu.

 Sedap jer dia landing atas carseat Ahmad...letih bebenor.

On day way balik ke office macam-macam hal dia bebelkan. Berceritalah segala kisah jamuan ahir tahun macam-macam kena makan , itu ini sampai kenyang. Tetiba jer dia..aikkk apa hal..rupanya dia dah zzzzzzzzzzzzzzz... tu lah petih bercakap....eheheheh


No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...