Followers

Wednesday, November 28, 2012

A complete set....kau ade? Vrooommmmm



Hmmmm, masih lagi mengumpul benda ni. Dah lama pun kan promosi kereta LEGO nih. Anak kak-M yang sulong ni memang peminat tegar LEGO. Nampak jer promosi ni terus dia ajak ke SHELL.



First kereta dia dapat bila Aunty RIna belikan di SHELL Klang. Balik jer dia ajak kak-M pula ke SHELL sek.7. Haishhh akak pun layan kan jer lah. Isi minyak dulu then bawa resit ke dalam untuk beli.. Aisehhh orang tu cakap kena isi V-Power baru dapat beli ni. Pulang ler kami ke rumah dengan penuh rasa kecewa.



Rupanya kau tau apa..boleh jer kalau nak beli tanpa isi minyak pun..tambah jer 2 hengget lagi..so dari 10 hengget jadi 12 hengget sebiji..Aisehhh gitu rupanya...

Sekarang Amierul dah ada semua enam koleksi kereta LEGO promosi SHELL ni..hah! lega rasanya, tak yah lagi aku dok ulang alik SHELL cari kereta LEGO ni.


4 comments:

Hj Shah said...

Hati2, lego dah hina nabi saw.......apa kita nak kata nanti bila menagih shafaat nabi saw?

Hanif Idrus said...

Rajinnya ...beli koleksi lego untuk anak...hehehehehhe

SEO Contest..Minta Tolong Klik Google +

sha (chirp chirp) said...

waah. mksudnya isi minyak rm 10 topup lagi rm2 dapat la 1 lego ni eh?

Emma Marinie said...

tah lah....singgah ke shell tu beli jer rega sebiji keter RM12..kalau nak isi minyak rega lain lah..heeee

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...