Followers

Monday, October 22, 2012

Watching TV with the kids

Again, malam ni layan depa depan TV tah ler citer mende. Kartun dari jam 8 lagi. Kak-M memang tak der harapan la nak nonton berita segala. Lagi pun exam kan tak habis jadi kasi can ler depa tengok TV.

Kak-M baru berjinak dengan Adam dan Hawa cuma time tu aku dah mengantuk sangat. Jadi kekadang malas nak tunggu. Ikut mood juga lah, Tak per kalau missed boleh tengok di dailymotion.heeee. Dah hujung-hujug cerita baru nak minat. Hmmmm apa buleh buat kan banyak lagi job lain yang lebih penting untuk diuruskan.


No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...