Followers

Sunday, October 21, 2012

Supermak mode

Hari ini bermulalah episod supermak....erkkk! Bukan drama Supermak yang Nasha Aziz berlakon tu..Ini Supermak Kak-M. hehehe.

Biasanya daddy yang akan send Abang ke Sekolah di Sek.13, But daddy is stiil abroad so mommy will take the job.

Seawal 6 pagi bangun, mandi solat , pastu turun bawah masukkan semua beg dalam kereta,. Ada banyak beg okay. Beg abang, beg kakak, beg adik, beg air mummy, dan handbag mummy.

Pastu naik atas kejutkan dorang sumer mandi dan siap dengan uniform. Turun bawah minum-minum lebih kurang naik kereta. Ahmad still sleeping. Jadi angkat jer dia terus letak dalam carseat.


Sampai sekolah abang at 7.30am, owh just nice, beratnya beg sekolah abang. Abang cakap takpa mommy tak yah hantar atas abang naik sendiri. Ok darling, take care. Mommy will come back at 4.30 ok.

Pusing ke sek.7 untuk hantar kakak dan adik. Sampai situ pada jam 7.45am. Memang awal, Ahmad stiil sleeping, dukung jer dia bagi pada teacher, sambung tidor dalam babycot, huhu. Kakak masih mengantuk well she behave this morning. Alhamdulillah.

Drive straight to office which about 7 minutes in distance. Owh, tak der parking ler pulak, turun finger flex then out for breafast dulu. Mana nak pegi heh? Ok Subway , just aorunf the corner.

Tetiba ada orang menyapa, hhhii, well ok ada kawan jadi having breakfast at subway sambil chit chat. Masuk office semula at 9.00 am, huhu,, calm down, perut dah isi and now need to preapare something for appointment at 10.30....done!

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...