Followers

Friday, October 19, 2012

Shoppssss

Haha, trip sangat lah kan, lunch tadi ajak member keluar ke Jusco, just to find some shirt. I'm going to Langkawi in 2 weeks time so just prepare some garment for santai-santai, hee kot nak ronda-ronda memalam kan. Jadi pi lah cari di Jusco Bukit Raja tadi. Dapat ler sambar 2 helai. Betui la kata orang shopping nih memang terapi minda, I sebenarnya ada pening kepala sikit hari ni, Mula macam malas dan nak kuar tapi macam boring. Jadi paksa siri juga. Bila sampai jer Jusco, pening terus hilang. Amazing!



I beli juga King Size duvet. Memang dah lama mencari, kebetulan tadi ada sale pula situ, jadi i hangkut ler satu. Duvet kat rumah tu dan menepis, udah macam karpet jer tebalnya..heee. 

Balik tu we all having our lunch at Restoran Ana. I ate Nasi Goreng Yong Chow and tea o halia. Done! And back to work.

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...